wij zijn 2 meiden opzoek naar een hetro koppel

SUUSenILSE.jpgHoi, wij zijn Suus en Ilse een geil biseksueel koppel uit Zuid holland. Via deze advertentie hier willen we jullie (hetro of lesbisch koppel) graag uitnodigen om met ons kennis te maken. Eerst gezellig wat praten met een hapje en een drankje daarna eens lekker los gaan met zijn vieren samen.

We zoeken dus een een geil lesbisch of hetro koppel dat eens zin heeft in wat anders. Een hetro koppel zit Ilse zeker zitten, het is al een poosje geleden dat ze nog eens mocht proeven van een echte vlees lul tussen haar benen. Dus houden jullie wel eens van wat ander vlees in bed en ook van plezier maken? contacteer ons dan meteen voor een geil afspraakje!

Groeten Suus & Ilse

Categories: bi koppel zoekt, jong koppel zoekt, sexcontact advertentie, sexcontact nederland, swingers zoeken 2 comments 2 comments

Commentaren

  • Willen jullie ook alleen een man

  • Hallo meiden

    Ben een 21-jarige single man uit Antwerpen. Niet echt waar jullie naar zochten, maar dacht dat ik het wel eens kon proberen. Wat zouden jullie ervan vinden om eens een triootje te doen met mij? Ik ben 1m83 lang en goed gebouwd. Hopelijk krijg ik nog iets te horen van jullie.

    Groetjes Im...

De commentaren zijn gesloten.