• Swingers koppel zoekt partnerruil gezelschap

  koppelwilsex.jpggegroet! wij zijn John en Anna respectievelijk 37 en 40 jaar oud en ons swingers profiel zegt het zelf; wij zijn een koppel en zoeken swingers.
  Geen eindeloze gesprekken of etentjes en gezever.. gewoon der op en der over! Puur voor de seks en het genot. Natuurlijk kan ik begrijpen dat er bepaalde afspraken gemaakt dienen te  worden, maar dat kan altijd via deze weg ( snel, efficient en op "papier") lol.
  Wij zijn uit de omgeving van Vilvoorde, maar beschikken over eigen vervoer dus geraken overal. wij zoeken vooral koppels voor korte ontmoetingen en partnerruil; niet één koppel, we wisselen zelf graag af vandaar.
  Lijkt je dit wel eens een leuke ervaring, moet je gewoon eens proberen; wij hebben al meerdere jaren ervaring met swingen en partnerruil dus je mag bij ons gerust zijn, wij doen het heel professioneel als ik dat zo mag omschrijven.. als je ook al wat ervaring hebt, meer dan welkom:-) of wil je eens experimenteren..
  Het heeft onze relatie echt verbeterd en ons dichter bij elkaar gebracht. Kan het elk koppel aanraden! 
  Heb je nog concrete vragen of voorstellen, stuur ons een bericht of contacteer ons  en ik beantwoord al je vragen met plezier! hopelijk kunnen we jullie ook overtuigen. groeten J en A     

  Categories: jong koppel zoekt, koppel zoekt koppel, partnerruil brabant, swingers zoeken 1 comment 1 comment