• Wil jij met ons een trio doen in oostvlaanderen

    BEliseNMark.jpgen jij de man die ons triootje compleet kan maken? Stuur dan een berichtje met een lekkere foto en niet alleen van je gereedschap graag. Wie weet gaan we dan wel iets gezelligs doen met zijn 3en! Mijn man is niet bi dus het is echt de bedoeling dat jullie je met mij bezig houden en ik me met jullie.

    Ik heb er wel zin in om 2 van die lekkere pikken te zuigen en in me te voelen. Misschien nog wel een lekker DPtje. Lijkt het jou ook wel geil om een andere vrouw te neuken terwijl haar man erbij is en meedoet? Dan moet je echt niet langer wachten met het sturen van je berichtje! We kijken echt uit naar dit lekkere avontuurtje! Stuur ons dus een pakkend berichtje met het waarom jij degene bent die wij zoeken en wie weet komt je wens uit en gaan we het gezellig hebben met zijn allen. Ik kijk er naar uit om je pik te zuigen terwijl ik geneukt wordt door mij vent……….jij ook? Dan wordt het tijd dat je stopt met lezen en begint met schrijven.

    Categories: contact oost vlaanderen, gratis sexcontact, jong koppel zoekt, op zoek naar trio, sexcontact advertentie 2 comments 2 comments