• Zoeken knappe man voor geil trio in Antwerpen

  trymee.jpghey, mag ik me even voorstellen? Ben een knappe jonge vrouw met zwarte haren, groene ogen en een lekker lijf.. maar dat is nog niet alles ; ik heb ook een coole beste vriendin met wie ik al een paar keer heb gekust, maar ik ben klaar voor iets meer:-) ben via deze sexcontact advertentie op zoek naar een lekkere man die er helemaal voor mij alleen is.. eigenlijk dus iemand die wel een beetje een exclusieve seksrelatie  wil. 
  Aangezien ik 29 ben had ik graag een man van ongeveer dezelfde leeftijd of iets jonger/ouder, goed gebouwd en seksie uitziend. Je mag wel va experimenteren houden ;-)
  Mijn beste vriendin is van alles op de hoogte, dus ook dat ik deze gratis sexadvertentie ging schrijven en posten.. Mocht ik een interessante man leren kennen via deze weg , wil ze die uiteraard ook leren kennen en ziet ze een geil trio misschien wel zitten.. Voor haar mag de exclusiviteit van onze relatie even worden opengesteld! misschien heb jij ook een leuke, toffe beste vriend die wel eens iets meer wil, dan mag je die gerust ook eens aan mij en mijn vriendin voorstellen.. We kunnen alle kanten op. Aarzel dus niet om met mij in contact te komen, mail me, sms me of kom eens op zoektocht naar Antwerpen. ;-) tot snel! bi-kusjes
  e

   

  Categories: contact antwerpen, gratis sexcontact, op zoek naar trio, sexcontact advertentie 5 comments 5 comments
 • Beginnend jong swingerskoppel zoekt koppel

  dymfna56.jpghoi wij zijn en jong beginnend swingerskoppel. We zoeken een ander swingerskoppel dat het zien zitten om eens samen wat te doen eerst thuis later eventueel naar een swingersclub of swingersparty in nederland.

  Foto's en verdere info graag via email.

  Groetjes anja en johnny

  Categories: contact oost vlaanderen, jong koppel zoekt, swingers zoeken 0 comments 0 comments